HAPPY ITALY ENSCHEDE

HAPPY ITALY ENSCHEDE Fast Italian

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 522 beoordelingen
17 okt 2021 om 15:27 Ik kreeg eerst niet wat ik besteld had, dit werd netjes opgelost, alleen duurde het wel erg lang. De calzone pizza die ik uiteindelijk kreeg was wel echt heel goed, dus het was het wachten waard.
11 okt 2021 om 10:40 Per ongeluk had de app een verkeerd adres opgepikt. Klantenservice was onbereikbaar en na een bandje stond ik telkens in de wacht. Digitaal kon ik ook nergens een bericht sturen voor een simpele adreswijziging. Uiteindelijk heb ik de pizza zelf afgehaald.
9 okt 2021 om 22:01 Bezorger was op tijd niks op aan te merken. Pizza was niet warm en de bodem was niet gaar. Eerste keer ervaring met H.I maar meteen de laatste keer.
9 okt 2021 om 21:40 Eten was koud, bezorging zeer snel!
9 okt 2021 om 20:33 Frisdranken vergeten, gebeld, meer dan 20 minuten in de wacht, geen medewerkers gesproken......
3 okt 2021 om 23:17 Penne bolgnese besteld maar vergeten er wat bij te bestellen. Na een telefoontje was het gelijk geregeld. Super snel bezorgd en het eten was heerlijk! De eerrste keer hier besteld maar zeker niet voor het laatst.
1 okt 2021 om 21:38 Lekker en genoeg!
1 okt 2021 om 8:41 De pizza's werden bezorgd door een keurige jongeman, die zich verontschuldigde omdat het zo druk was. De kwaliteit van de pizza's vond ik niet zo goed. Te dikke bodem, te licht van kleur en daarbij vond ik het behoorlijk prijzig. Voor mij de laatste keer
30 sep 2021 om 23:14 We hadden twee pizza’s besteld, maar helaas aan de koude kant. Op het moment dat je de halve pizza op hebt is de andere kant koud.